Lidmaatschap aanvragen Bekijk onze whitepaper


Lid worden van Gebouwschil Nederland

Werk om trots op te zijn

Wat een mooi vak heb jij, als ondernemer in de dak- en gevelbranche. Jij en je medewerkers máken het gebouw voor de buitenwereld. Letterlijk en figuurlijk. Daar ben je trots op, en dat wil je graag zo houden. Dus heb je een omgeving nodig waarin je zo goed mogelijk kunt ondernemen, met zo min mogelijk gedoe.

Jij kunt je vak nóg mooier maken door je vakmanschap en jouw belangen met ons te delen. Daar krijg je veel voor terug. De wind in de zeilen voor jou als ondernemer, ook in turbulente tijden. Doordat wij al die dingen oppakken waar jij vaak geen tijd voor hebt, maar die uiteindelijk wel de toekomst van jouw bedrijf bepalen.

Wat doen wij voor onze leden?

Ons belangrijkste doel is omstandigheden scheppen waarin jij onbezorgd kunt ondernemen. En kunt doen waar je goed in bent en energie van krijgt, zodat je werk levert waar je trots op bent. Nu en in de toekomst.

Zo maken wij ons sterk voor goed onderwijs, goede arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden en de juiste inzet van technologie. We komen op voor jouw belangen bij het ontwikkelen van nieuwe wet- en regelgeving en helpen je bij het toepassen hiervan. Ook kijken we waar je kosten kunt besparen. Uiteraard ondersteunen we je met actuele branche- en vakinformatie.

Onze belofte:

  • Sterkere positie in de markt voor nieuwbouw, renovatie en restauratie
  • Ondersteuning in jouw ondernemerschap
  • Ondersteuning in jouw werkgeverschap
  • Minder overbodige en onuitvoerbare regels
  • Beter en sneller geïnformeerd zijn
  • Een actief business netwerk in de gebouwschil
  • Beheersing van kosten

Meer over ons, onze samenwerkingen en werkzaamheden

Deel je trots!

Gedeeld vakmanschap, gedeelde trots. Als lid van Gebouwschil Nederland werk je samen met je vakgenoten aan de professionaliteit van de branche en aan kwalitatief sterk vakwerk. Dus deel die trots en word ook lid van GNL!

Lidmaatschap aanvragen Bekijk contributie 2021