Lidmaatschap aanvragen


GNL Verzekeringsdienst

De GNL Verzekeringsdienst is onze partner voor alles op het gebied van verzekeringen. Als onze partner hebben ze kennis van onze branche, waardoor ze onze leden uitstekend kunnen adviseren en hun aanbod op hen af kunnen stemmen. Samen maken wij ons sterk voor goede verzekeringen die aansluiten bij de risico’s van dak- en gevelspecialisten.

Extra voordeel: de GNL Verzekeringsdienst kan GNL-leden dankzij de grootte van de groep collectief inkopen, wat leidt tot gunstige premies en dekkingen!

Ruim aanbod verzekeringen

De GNL Verzekeringsdienst kan jou helpen bij alle risico’s op het gebied van personeel, je bedrijf of jezelf als ondernemer. In het bijzonder de volgende verzekeringen zijn aantrekkelijk en relevant voor Gebouwschil Nederland-leden:

  • Ziekteverzuimverzekering om je bedrijf te beschermen tegen hoge verzuimkosten
  • Uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) om als ondernemer een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid te ontvangen
  • Aantrekkelijke motorrijtuigenverzekering met collectieve premies
  • Cyberverzekering om goed te kunnen herstellen na een cyberinbraak

Ook onder andere een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, werknemersschadeverzekering en rechtsbijstandsverzekering maken deel uit van het aanbod. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag gerust persoonlijk advies aan.

Gratis Goed-Verzekerd-Check

Ben jij goed verzekerd? Zeker weten doe je met de Goed-Verzekerd-Check. Vaste GNL-verzekeringsadviseur Lydia Huiskes maakt een inventarisatie en korte analyse van jouw lopende verzekeringen, waarna zij een passend advies dat volledig aansluit bij jouw bedrijfsvoering geeft. Wil jij zeker weten of de activiteiten en de huidige wet- en regelgeving aansluiten bij jouw lopende verzekeringen?

Ja, ik wil het zeker weten

Blijf goed verzekerd

De GNL Verzekeringsdienst blijft meegaan met veranderingen op het gebied van de branche en verzekeringen in het algemeen. Via onze nieuwsbrief en social media houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en interessante aanbiedingen bij onze partner. Schrijf je in, volg ons en blijf goed verzekerd.


GebouwschilBerichten

de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in je inbox

Exclusief voor leden: maandelijkse e-mailberichtgeving over belangrijke onderwerpen die spelen in de dak- en gevelbranche. Ben jij een vakspecialist uit de branche en wil je lid worden, zodat je ook up-to-date blijft? Vraag een lidmaatschap aan: vul je gegevens in.