Lidmaatschap aanvragen


Nieuwe partner: GNL Verzekeringsdienst

Sinds 1 mei 2021 is GNL Verzekeringsdienst de nieuwe partner van Gebouwschil Nederland voor goede verzekeringen die aansluiten bij de risico’s van dak- en gevelspecialisten. Met gunstige premies, een gratis verzekeringscheck en ruim aanbod verzekeringen.

Nieuwe partner: GNL Verzekeringsdienst

Samen voor goede verzekeringen

Samen met deze nieuwe partner maken wij ons sterk voor goede verzekeringen die aansluiten bij de risico’s van dak- en gevelspecialisten. Doordat GNL Verzekeringsdienst kennis heeft van onze branche, kennen zij de risico’s en kunnen zij je uitstekend adviseren. Daarnaast kunnen zij Gebouwschil Nederland-leden door de grootte van de groep collectief inkopen, wat leidt tot gunstige premies en dekkingen.

Meer weten?

Benieuwd waar de GNL Verzekeringsdienst jou allemaal bij kan helpen? Lees hier meer over het concrete aanbod. Je vindt ook meer informatie op de website en kunt contact opnemen via 010 – 288 44 27 of info@gnlverzekeringsdienst.nl.

De GNL Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Deze verzekeringsmakelaar bestaat sinds 1953 en is de vaste verzekeringspartner van 29 brancheorganisaties.

Terug naar het overzicht