Lidmaatschap aanvragen Download ons circulariteitsboekje


Nieuwe partner: GNL Verzekeringsdienst

Sinds 1 mei 2021 is GNL Verzekeringsdienst de nieuwe partner van Gebouwschil Nederland voor alles op het gebied van verzekeringen. Samen maken wij ons sterk voor goede verzekeringen die aansluiten bij de risico’s van dak- en gevelspecialisten. Doordat GNL Verzekeringsdienst kennis heeft van onze branche, kennen zij de risico’s en kunnen zij je uitstekend adviseren. Daarnaast kunnen zij Gebouwschil Nederland-leden door de grootte van de groep collectief inkopen, wat leidt tot gunstige premies en dekkingen.

Nieuwe partner: GNL Verzekeringsdienst

GNL Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Deze verzekeringsmakelaar bestaat sinds 1953 en is de vaste verzekeringspartner van 29 brancheorganisaties.

Waar kan GNL Verzekeringsdienst je bij helpen?

Bij alle risico’s op het gebied van personeel, je bedrijf of jezelf als ondernemer. In het bijzonder de volgende verzekeringen zijn aantrekkelijk en relevant voor Gebouwschil Nederland-leden:

Daarnaast voert GNL Verzekeringsdienst graag voor jou een Gratis-Goed-Verzekerd-Check uit, waarbij zij een kosteloze analyse maken van de verzekeringsportefeuille en bekijken of er hiaten of juist dubbelingen in zitten.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de website van GNL Verzekeringsdienst. Je kunt ook altijd contact opnemen via 010 – 288 44 27 of info@gnlverzekeringsdienst.nl.

Lid worden van GNL

Terug naar het overzicht