Lidmaatschap aanvragen


Over GNL

Zichtbaar verder komen in de dak- en gevelbranche?

De vereniging Gebouwschil Nederland is dé ondernemersorganisatie voor alle ondernemers in de (hellende) dak- en gevelbranche.

Zij biedt advies en ondersteuning op juridisch, technisch en bedrijfskundig gebied, en behartigt de belangen van haar leden - kleine en middelgrote bedrijven - op zowel de sociaal economische belangen als de technische aspecten van het vak.

Gebouwschil Nederland

Het werken aan de schil van het gebouw, of het nu gaat om metselen, dakdekken of het werken aan de gevel, is een specialistisch ambachtelijke bouwactiviteit. De ondernemer moet alles weten van de techniek, arbeidsomstandigheden, veiligheid, de cao etc. Een bouwbedrijf opereert in de complexe, steeds veranderde bouwwereld. Daarin goed opereren vereist gezamenlijk optreden in verenigingsverband met de Gebouwschil Nederland!

Bij de Gebouwschil Nederland vindt u veel praktische informatie over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, techniek, de cao, materiaal, nieuwe ontwikkelingen, marktontwikkelingen en ondernemerschap.

Daarnaast is de vereniging dé plek om te netwerken, kennis en ervaringen uit te wisselen met collega-bedrijven en de toeleverende industrie.

Direct lid worden?

Wil je direct lid worden van Gebouwschil Nederland? 

Lid worden

 

 

 


Lid worden?

Vul het formulier in!