Lidmaatschap aanvragen


Ledenvoordeel door partnerschap met EBN Certification

Gebouwschil Nederland is een partnerschap aangegaan met EBN, een onafhankelijke certificerende instelling voor diverse managementsystemen. Dat betekent ledenvoordeel!

Ledenvoordeel door partnerschap met EBN Certification

Jouw managementsysteem laten certificeren kan nu met ledenvoordeel! Want Gebouwschil Nederland is een partnerschap aangegaan met EBN Certification, een onafhankelijke certificerende instelling voor managementsystemen. 

Ben jij al gecertificeerd? Het vergroot het vertrouwen van je klanten, leveranciers en opdrachtgevers in jouw bedrijf.

Certificatie door EBN

EBN Certification is het juiste adres voor onder andere kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, milieumanagementsystemen volgens ISO 14001 en CO2 Prestatieladder, veiligheidsmanagementsystemen volgens de VCA, VCU, veiligheidsladder en beoordelingsrichtlijnen (BRL-normen). EBN is flexibel, oplossings- en klantgericht. De organisatie is gespecialiseerd in midden- en kleinbedrijf; wat goed past bij het ledenbestand van Gebouwschil Nederland.

Certificatieproces in notendop

De gekwalificeerde auditoren zijn thuis in verschillende branches. Tijdens het bezoek gaat een auditor met je in gesprek over het beleid, doelstellingen, processen en risico’s. Voldoet jouw organisatie aan alle eisen en komt je werkwijze overeen met het gedocumenteerde systeem, dan volgt een voordracht voor certificatie. Nadat een interne procedure is doorlopen, krijg je het certificaat overhandigd. 

Ledenvoordeel bij EBN

Neem jij als lid van Gebouwschil Nederland een norm af, dan krijg je eenmalig € 150 korting en wordt op het geldende tarief een staffelkorting toegepast volgens deze aanbieding.

 

Terug naar het overzicht