Lidmaatschap aanvragen


Whitepaper

Gebouwschil Nederland bundelt veel kennis en ervaring op het gebied van hellende daken en zonne-energiesystemen. Download het whitepaper hieronder en benut deze kennis en ervaring! Wij wensen u veel leesplezier.

Download whitepaper

Presentatie whitepaper

 

Op 19 februari 2021 mochten wij vol trots het eerste exemplaar van het whitepaper overhandigen! In bovenstaande video is dit mooie moment in de historie van onze vereniging vastgelegd. Met dank aan De Goede Woning en ERA Contour voor de samenwerking bij de uitreiking.

Waarom dit whitepaper?

In onze maatschappelijke ambitie om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen is één van de opties voor huishoudens om zelf energie op te wekken op het eigen dak of de gevel van het huis. Het aanbrengen van zonne-energiesystemen op het dak of de gevel is echter niet overal mogelijk, en vraagt om specifieke deskundigheid in de gevallen waar het wel mogelijk is.

Als brancheorganisatie hebben wij deze deskundigheid samen in huis. Wij delen deze dan ook graag, omdat wij de slagingskansen van de zonne-energiesystemen op het hellende dak willen vergroten en de meest voorkomende problemen willen voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Samen maken we het vak nog mooier!

Ook lid worden van GNL?