Lidmaatschap aanvragen


Workshop Veilig werken op de bouwplaats

Weet jij of je aan (nieuwe) wettelijke verplichtingen voldoet als het gaat om veiligheid op de bouwplaats? Wel als je deelneemt aan de workshop Veilig werken >

Workshop Veilig werken op de bouwplaats

Als jij niet zo 1, 2, 3 weet of je aan (nieuwe) wettelijke verplichtingen voldoet als het gaat om veiligheid op de bouwplaats, is dit wat voor jou: de workshop Veilig werken die we op 20 maart organiseren onder begeleiding van Adri Frijters.

Wat kun je na de trainingsmiddag?

Na deze trainingsmiddag over veilig werken heb jij kennis van en instrumenten om de belangrijkste eisen vanuit de Arbeidsomstandighedenwet en het Arbeidsomstandighedenbesluit op de bouwplaats te kunnen realiseren.
 

Waarom is workshop Veilig werken op de bouwplaats interessant?

Omdat veiligheid van medewerkers op de bouwplaats altijd belangrijk is. En omdat de overheid strenger gaat toezien op veiligheidsverplichtingen. In aanloop daarnaartoe start het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een campagne met als doel ongevallen tijdens het werk te verminderen.
 

Bereid je voor op workshop Veilig werken

Bereid je voor op de workshop: lees de handreiking Veilig werken, download hier, die de basis van de training is. Lees ook de informatie over het onderwerp op de pagina Aandachtsgebied Veilig werken.
 

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor de workshop Veilig werken op 20 maart 2024? Mail Robert Frank Houbaer.
Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Direct op de hoogte van nieuwe regelgeving

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in jouw branche.