Lidmaatschap aanvragen


Workshop contractvorming ZZP'ers

Werk jij vaak met vaklieden die ZZP'er zijn? Kom op 11 april naar onze 2 uur durende workshop. Je krijgt praktische (juridische) handvatten voor correcte administratie waarmee je nare naheffingen voorkomt.

Workshop contractvorming ZZP'ers

Loop niet langer risico op naheffingen door niet goed ingerichte administratie van samenwerkingen met ZZP'ers: met de tips uit onze korte workshop weet je waarop je moet letten. Kom je ook? Schrijf je in: mail secretariaat@gebouwschilnederland.nl

Wanneer en waar workshop

Dinsdag 11 april van 14.00 tot 16.00 uur op het kantoor van Gebouwschil Nederland aan De Smalle Zijde 20a in Veenendaal. 

Deelnemers van 2 recente Discussiemiddagen waren erg te spreken over de workshop!

Waarom workshop contractvorming ZZP'ers?

In de bouwsector werken veel vaklieden als ZZP’er. De wijze waarop deze dienstverlening administratief is ingericht, is niet altijd in orde. Als opdrachtgever loop je dan financiële risico’s op stevige fiscale naheffingen of het claimen van dienstverband achteraf. Daarom bieden we nu deze workshop aan.

Daarin beantwoorden we vragen als:

In de presentatie komen zowel de juridische theorie als de praktijk aan bod. Uiteraard kun je vragen stellen. We nodigen je ook uit praktijkvragen en -voorbeelden te delen.

 

 

Terug naar het overzicht