Lidmaatschap aanvragen


Voeger, verdiep je kennis: word specialist restauratievoegen

Werk jij al een tijdje als voeger en wil je je kennis verdiepen? Word specialist in je vak: meld je aan voor de NCE-opleiding Restauratie Voegen. Lees verder >

Voeger, verdiep je kennis: word specialist restauratievoegen

Monumentale panden. We hebben ze volop in Nederland. Lijkt het jou mooi een bijdrage aan het behoud ervan te leveren, word dan specialist in restauratievoegen.

Opleiding Restauratie Voegen

Werk jij al een tijdje als voeger en ken je de weg op de bouwplaats op je duimpje? Verdiep dan jouw vakkennis en duik in de restauratiewereld. Geen restauratieproject is hetzelfde en dat zorgt voor uitdaging en afwisseling. Klinkt dat goed? Schrijf je dan nu in voor de Nopleiding Restauratie Voegen bij Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen (NCE). Deze veelzijdige opleiding combineert theorie en praktijk en behandelt tal van interessante onderwerpen gericht op de specialisatie voegen, zoals samenstelling van mortels, beperkt inboeten van beschadigde baksteen, op de juiste wijze verwijderen van voegen en nog veel meer. Met het branchediploma van het NCE op zak kun jij straks als specialist aan de slag op prachtige historische gebouwen. 
 

Opleidingsinformatie

Geïnteresseerd? Kijk op erfgoedopleidingen.nl voor meer informatie over de NCE-opleiding Restauratie Voegen en schrijf je in. De opleiding gaat oktober 2024 van start. Wees er op tijd bij, want vol=vol.
Terug naar het overzicht

GebouwschilBerichten

de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in je inbox

Exclusief voor leden: maandelijkse e-mailberichtgeving over belangrijke onderwerpen die spelen in de dak- en gevelbranche. Ben jij een vakspecialist uit de branche en wil je lid worden, zodat je ook up-to-date blijft? Vraag een lidmaatschap aan: vul je gegevens in.