Lidmaatschap aanvragen Bekijk onze whitepaper


Versterkte samenwerking tussen VKL en GNL

Gebouwschil Nederland en de Vereniging van Kalkzandsteen Lijmbedrijven (VKL) slaan de handen steviger dan ooit ineen. Net als GNL was de VKL al lid van de Aannemersfederatie Nederland (AFNL). Nu, met deze intensivering van onze samenwerking, gaan we een nog sterkere verbinding met elkaar aan.

Versterkte samenwerking tussen VKL en GNL

Gezamenlijke belangenbehartiging

Zoals de naam al doet vermoeden richt de VKL zich op bedrijven gespecialiseerd in kalkzandsteenlijmwerk. Een vakmanschap dat, onzes inziens, een mooie toevoeging is op het werk aan de gebouwschil waar wij ons op focussen: (hellend) dak- en gevelwerk, metselen, voegen en lijmen. Vandaar dat VKL en GNL hebben besloten hun krachten te bundelen. Naast onze respectievelijke specialisaties, ook vanwege onze gedeelde principes.

Samen gaan wij ons nog meer inzetten op het gebied van onderwerpen zoals kwaliteitsborging, voorbereiding op de WKB, aandacht voor scholing, het verstrekken van actuele branche- en vakinformatie en het opbouwen van een sterk netwerk. Zo willen we de belangen van onze beide leiden steeds beter behartigen.

Deel je trots

Benieuwd naar de verdere uitwerking van de samenwerking? In de eerstvolgende ALV (3 november) delen we meer informatie. Ook in de maandelijkse nieuwsbrief en het kwartaal- en jaaroverzicht houden we onze leden op de hoogte van dergelijke ontwikkelingen.

GNL staat bovendien altijd open voor nieuwe disciplines als toevoeging op de huidige specialisaties. Zo maken we ons netwerk steeds krachtiger en kunnen we ons hard maken voor nog meer vaklieden. Samen zorgen we voor gedeeld vakmanschap en gedeelde trots in onze branche.

Word ook lid van GNL

Terug naar het overzicht