Lidmaatschap aanvragen


Stop met zagen - Kingspan Unidek Pasdak

Nieuw: bespaar tijd en geld op het op maat zagen van dakelementen voor een dak met hoek- en kilkepers door gebruik van Kingspan Unidek PasDak

Stop met zagen - Kingspan Unidek Pasdak

Een dak maken met hoek- en kilkepers is een flinke klus. Het op maat zagen van dakelementen kost extra mankracht, kraantijd en geeft bovendien afval. Ontdek dat dit anders kan als je werkt met UniDek PasDak van Kingspan. Unidek PasDak is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Zelfs wanneer er één hoek- of kilkeper in de dakconstructie zit, is Unidek PasDak al interessant. 

Kingspan Unidek Pasdak voor de gevelbranche

Slimmer werken op de bouwplaats

Met Unidek PasDak is kun je slimmer werken op de bouwplaats. Het zelf zagen van dakelementen is niet meer nodig. Aan de hand van een bouwtekening maakt Kingspan Unidek een duidelijk legplan en levert een compleet pakket van dakelementen op maat met montage-instructie op de bouwplaats. 

Snelle levering door Kingspan

Snel levering nodig? Dat kan bij Kingspan. Al binnen 12 werkdagen kan het complete pakket met logische indeling en montage-instructie op de bouwplaats zijn. Bij het legplan krijg je van Kingspan Unidek de maatvoering, codering en doorsneden. 

Precies pas met Unidek PasDak 

Als dakelementen niet goed zijn gezaagd, sluiten ze minder goed op elkaar aan. Met de Unidek PasDak service zijn dakelementen precies pas: volledig computergestuurd en dus exact op maat. Dag koudebruggen of luchtlekken.

Voordelen van fabrieksmatig zagen

Je investering in Unidek PasDak betaalt zich op alle vlakken terug. Voordelen van fabrieksmatig zagen van ten opzichte van stoppen met handmatig zagen op een rij: 

Stop met zagen & ontdek meer over Unidek PasDak van Kingspan

Ontdek meer over Unidek PasDak van Kingspan op stopmetzagen.nl. Daar vind je onder andere voorbeeldprojecten en een praktisch stappenplan.

Terug naar het overzicht

GebouwschilBerichten

de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in je inbox

Exclusief voor leden: maandelijkse e-mailberichtgeving over belangrijke onderwerpen die spelen in de dak- en gevelbranche. Ben jij een vakspecialist uit de branche en wil je lid worden, zodat je ook up-to-date blijft? Vraag een lidmaatschap aan: vul je gegevens in.