Lidmaatschap aanvragen Download ons circulariteitsboekje


Animatie: ‘Samen Veilig Doorwerken’

Hulde voor de Bouw en Infra: mede dankzij opvolging van ons protocol ‘Samen Veilig Doorwerken’ hebben we al deze tijd door mogen werken. Dat betekent natuurlijk niet dat we niet alert moeten blijven. En ja, we snappen dat het vermoeiend is om dat steeds te horen te krijgen. Daarom is er in samenwerking met de AFNL gekozen voor een boodschap in een nieuw jasje: bekijk en download hier de ‘Samen Veilig Doorwerken’ animatie.

Animatie: ‘Samen Veilig Doorwerken’

Vooruitzicht voor Bouw en Infra

Bijna een jaar geleden was onze branche een van de eerste waarin een coronaprotocol werd gerealiseerd: ‘Samen veilig doorwerken’. Omdat we ons met z’n allen goed aan dit protocol hebben gehouden, zijn we tot op heden nog niet getroffen door een lockdown.

Gelukkig maar, want er is voor de Bouw en Infra enorm veel werk in het vooruitzicht. De komende jaren moeten er minimaal 100.000 nieuwbouwwoningen per jaar worden gebouwd. Daarnaast zijn er een enorme voorraad bestaande woningen (±7 mln.) die van het gas af moet, geïsoleerd moet worden en van alternatieve energiebronnen moet worden voorzien.

De politieke en maatschappelijke opinie voor de Bouw en Infra is op dit moment dan ook gunstig. Dat zou het extra jammer maken als we toch nog met een sector-lockdown te maken zouden krijgen. En aangezien de cijfers er op dit moment weer minder optimistisch uit zien, is het niet uit te sluiten dat er extra coronamaatregelen aankomen. Daar willen wij niet door getroffen worden.

Bekijk en download de animatie

Kortom: extra belangrijk dat we aandacht blijven vragen voor het opvolgen van het protocol en samen alert blijven. En dat hoeft niet steeds op dezelfde manier. Daarom brengen we de boodschap dit keer in de vorm van een korte animatie:

 

Download en verspreid deze animatie gerust, bijvoorbeeld via je website, nieuwsbrief, social media of intranet. Hiermee zorgen we dat de boodschap zijn kracht niet verliest en dat we met z’n allen een gezonde branche blijven.

Download de animatie

Terug naar het overzicht