Informatie aanvragen


Opleidingen GAan in de Bouw gaan van start!

Opleidingen GAan in de Bouw gaan van start!

Na jaren van grote inspanning, werken, trekken en duwen is het dan eindelijk zo ver. De opleidingen van GAan in de Bouw gaan starten.

Vanaf de eerste week van oktober is het mogelijk om leerlingen in te schrijven voor de opleidingen voor hellende daken, voegen, metselen en kalkzandsteenlijmen.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de betreffende module - en dat is al bij een groep van minimaal 8 personen - gaan de opleidingen beginnen.
Inschrijven kan vanaf 1 oktober via de website van GAan in de bouw (www.gaanindebouw.nl)

22 oktober

Met grote trots kunnen we melden dat de eerste groep dakdekkers al vol is, en op 22 oktober 2018 gaat starten met de module 2 ; "Materiaalkennis, meetkunde en maatvoering niveau 2". Hierin maken de deelnemers kennis met veel voorkomende dakconstructies en het basisgereedschap van de dakdekker. Ze leren de basis voor het dakdekken met betonnen en keramische pannen. De basisvaardigheden uit deze vakmodule zijn onmisbaar om te werken op het dak.

Eindelijk is er dus weer de mogelijkheid om mensen op te leiden voor ons mooie vak. Dit middels korte cursussen met veel praktijk en een afsluitend praktijkexamen. Scholing is mogelijk op alle onderdelen van het beroep. Kijk vanaf 1 oktober 2018 voor de planning van de cursussen op uw vakgebied op de website van GAan in de Bouw.

We kunnen dus weer opleiden; maak er gebruik van!

Terug naar het overzicht