Lidmaatschap aanvragen


Lunchlezingen circulariteit

Op 25 maart is de tiendelige online lezingenreeks ‘Versnellen in het MKB’ via Cirkelstad van start gegaan. De eerste twee lezingen zijn al geweest, maar de komende weken komen er nog acht andere interessante onderwerpen rondom circulariteit voor het mkb aan bod. Op donderdagen tussen 11:00 en 12:00, via Teams. Je kunt je nog altijd aanmelden voor de resterende lezingen.

Lunchlezingen circulariteit

Over de lezingen

De lunchlezingen behandelen tools die mkb-ondernemers in de bouwsector kunnen gebruiken om de overstap naar circulariteit te maken. Iedere week wordt er een thema uitgelicht en zullen verschillende sprekers uitleg geven over hoe deze tools kunnen worden toegepast binnen het mkb. Je krijgt dus meteen concrete tools en tips aangereikt. Zo kun je zelf actief met circulariteit aan de slag gaan: een actueel thema dat de komende jaren steeds belangrijker zal worden.

Data en onderwerpen

Aanmelden

De lezingen vinden op bovenstaande donderdagen tussen 11:00 en 12:00 plaats via Teams. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere lezingen via Cirkelstad. Voor meer informatie over ‘Versnellen in het MKB’ kun je ook op hun website terecht.

Aanmelden

Terug naar het overzicht