Lidmaatschap aanvragen


Kredietverzekering: meer zekerheid in onzekere tijden

Niets zo vervelend als financiële onzekerheid. Zoek jij meer zekerheid? Kredietverzekering kan wel eens dé oplossing zijn. GNL verzekeringsdienst kijkt graag met je mee.

Kredietverzekering: meer zekerheid in onzekere tijden

Het zijn onzekere tijden voor ondernemers in veel sectoren. En onzekere tijden zorgen voor onzekere omstandigheden, bijvoorbeeld op het gebied van financiën. De bouwsector, en daarmee ook de dak- en gevelsector, staan momenteel voor veel verschillende uitdagingen. Een kredietverzekering kan net de steun in de rug zijn die je nodig hebt. 

Meer faillissementen

Verhoogd kredietrisico in de hele bouwsector

In het algemeen is het aantal insolventies (wanneer iemand niet in staat is zijn financiële verplichtingen na te komen) in de bouwsector hoger dan in andere sectoren. In combinatie met krappe operationele marges is er een verhoogd kredietrisico in de hele sector, vooral bij kleinere spelers. Om deze reden is het zeer aan te bevelen om na te gaan wat een kredietverzekering voor jou kan betekenen. Naast dekking voor openstaande facturen geeft een verzekering je inzichten in de markt en de bedrijfstak. Mocht er eens wat misgaan met de verzekerde klant waarmee je zakendoet, dan biedt de verzekering een oplossing voor de financiële gevolgen.

Meer weten over kredietverzekering?

GNL Verzekeringsdienst helpt hierbij graag zodat u zorgeloos kunt ondernemen! Wilt u meer weten? Bel Arno de Vries (Adviseur Kredietverzekeringen van GNL Verzekeringsdienst) op 06 -156 413 41 of mail naar arno.de.vries@schoutenzekerheid.nl.

Terug naar het overzicht