Lidmaatschap aanvragen Bekijk onze whitepaper


Krachtige lobby aan Den Haag namens GNL als onderdeel van AFNL

De situatie die het coronavirus gecreëerd heeft, heeft voor de bouw ernstige gevolgen gehad en zal dat ook blijven hebben. Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) verzoekt overheden daarom dringend opdrachten aan te dragen, om te voorkomen dat de branche grootafnemer van crisispakket drie en vier wordt. Als onderdeel van de AFNL doet GNL namens haar leden mee aan deze krachtige lobby.

Krachtige lobby aan Den Haag namens GNL als onderdeel van AFNL

In een recent persbericht komt de AFNL op voor de belangen van de branche, in het bijzonder de mkb-aannemers die hard getroffen zijn door de gevolgen van corona. De aannemersfederatie benadrukt dat ondanks vele pleidooien en het netjes opvolgen van protocollen, veler agenda over een aantal maanden leeg zal zijn. Om dit te voorkomen draagt de AFNL een viertal actiepunten aan:

Lees het volledige persbericht

In het belang van de branche

De situatie is nog altijd verontrustend. Ook veel van onze leden merken een terugloop in opdrachten, moeizame acquisitie en hindernissen vanuit overheidsinstanties. Juist daarom lobbyen wij, als onderdeel van de de AFNL, de nood en de wensen van onze belanghebbenden bij overheden. Zodat we met z’n allen een gezonde, bedrijvige branche blijven. In deze crisis én daarbuiten.

Ook lid worden?

Terug naar het overzicht