Lidmaatschap aanvragen Download ons circulariteitsboekje


Informatieve webinar over subsidies STAP en SLIM

Op 17 februari van 12.00 tot 13.00 uur kun je deelnemen aan een informatieve webinar over de nieuwe subsidies STAP en SLIM. Wil jij weten hoe jij op een slimme manier gebruik kunt maken van deze subsidies voor de ontwikkeling van je medewerkers? Lees meer en meld je aan.

Informatieve webinar over subsidies STAP en SLIM

Slim gebruikmaken van subsidies voor ontwikkeling medewerkers

In dit webinar word je door deskundigen van WeCreate in een uur bijgepraat over de nieuwe subsidieregelingen STAP en SLIM. Ook leer je meteen hoe je hier op een slimme manier gebruik van kunt maken. Je krijgt handvatten aangereikt om de subsidieaanvraag zelf te doen óf hoe je (tegen betaling) hun hulp daarbij kunt inschakelen.

Breder aanbod voor hulp bij subsidies

Dit webinar is onderdeel van een groter programma om bedrijven te ondersteunen bij het grote aanbod subsidies dat er is. Het initiatief Bouw & Infra, instroom en behoud vakkrachten heeft WeCreate gevraagd om bedrijven hierbij hulp te bieden. Dat gaan ze op de volgende manieren doen:

SLIM en STAP

Met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM) wil de rijksoverheid meer aandacht voor de ontwikkeling van organisaties en medewerkers stimuleren. De subsidie is beschikbaar voor mkb-ondernemingen en samenwerkingsverbanden tussen ten minste twee mkb-ondernemingen. Deze subsidieregeling opent op 1 maart 2022.

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Het STAP-budget is een subsidieregeling die individuen voor scholings- en ontwikkelingsactiviteiten kunnen aanvragen. Deze subsidieregeling vervangt het systeem van fiscale aftrek van scholingskosten middels de Inkomstenbelasting (IB) per 1 januari 2022.

Aanmelden

Interesse in meer leren over deze subsidieregelingen en hoe je ze kunt aanvragen? Meld je aan voor het webinar door een mail te sturen naar subsidiesbouw@wecreateconsulting.com.

Mail direct

Terug naar het overzicht