Lidmaatschap aanvragen


Gratis webinar Een leven lang inzetbare medewerkers

Meld je aan voor het gratis webinar Een leven lang inzetbare medewerkers op 23 maart 2023 en/of gratis advies van een Arbo Unie-expert.

Gratis webinar Een leven lang inzetbare medewerkers

Op dinsdagmiddag 23 maart organiseert de Hellende Daken van 15.00-15.45 uur het gratis webinar ‘Een leven lang inzetbare medewerkers’. Daarnaast kun je gratis met een expert van Arbo Unie een Teamscan en actieplan maken. Meld je nu aan voor het webinar, de Teamscan met actieplan of beide op www.hellendedaken.nl

Waarom zou ik hier tijd voor vrijmaken?

De inzetbaarheid van medewerkers is belangrijk, instroom is lastig en verzuim kostbaar. Zorg daarom goed voor jouw huidige medewerkers! Tijdens het webinar leer je meer over het inzetbaar houden van het team, wat daarbij komt kijken en wat jouw rol daarin is. De Teamscan is een 1 op 1 traject, waarin je samen met een expert van Arbo Unie aan de slag gaat met een actieplan om jouw medewerkers inzetbaar te houden. Nu en in de toekomst.

Webinar

Het webinar ‘Een leven lang inzetbare medewerkers’ is speciaal voor alle werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers in de sector hellende daken.

Teamscan en actieplan

Tijdens de Teamscan kijk je samen met een expert, hoe het ervoor staat met je team, hoe het past bij de werkzaamheden en hoe je hierover in gesprek kunt gaan. Samen kom je tot een concreet actieplan. De Teamscan (drie afspraken binnen een periode van een half jaar), kun je naar eigen wens inplannen. 

Vragen? Neem contact op via 085-4899050 of info@hellendedaken.nl  

Terug naar het overzicht