Lidmaatschap aanvragen


FAKRO Life Cycle Service dakraamrenovatie

Houd jij je bezig met vervanging van dakramen? Dan hebben wij nieuws uit de industrie voor je. De nieuwe Life Cycle Service van FAKRO, producent van dakramen, is dé totaaloplossing voor duurzame, projectmatige vervanging van minimaal 50 dakramen.

FAKRO Life Cycle Service dakraamrenovatie

FAKRO life cycle service tip gebouwschilnederland voor projectmatige dakraamrenovatieIn het kort zorgt FAKRO met deze service voor: 

Totaaloplossing dakraamrenovatie

Maak jij gebruik van de FAKRO Life Cycle Service dan heb je één aanspreekpunt en totaaloplossing. FAKRO neemt de volledige regie en verantwoordelijkheid op zich wat betreft dakraamrenovatie met een maximale levensduur. Doordat grondstoffen en materialen worden hergebruikt, zet FAKRO met deze service bovendien een grote stap naar de circulaire economie.
 

Waarom FAKRO Life Cycle Service?

Het is tijd voor een grootschalige transitie. In de Nederlandse woningbouw heerst het besef dat we bij het bouwen, renoveren en onderhouden van woningen en wooncomplexen moeten kiezen voor een nieuwe, duurzame aanpak. De voorraad natuurlijke grondstoffen raakt uitgeput, het milieu vervuilt en het gebruik van fossiele brandstoffen heeft vergaande gevolgen voor het klimaat. Als we op dezelfde voet doorgaan, is er voor volgende generaties geen leefbare wereld meer. Nederland heeft zich daarom ten doel gesteld in 2030 nog maar 50% primaire grondstoffen te gebruiken. In 2050 moet de gehele economie zelfs circulair zijn.
 
Meer informatie over FAKRO Life Cycle Service. Neem contact op met FAKRO.
Terug naar het overzicht