Lidmaatschap aanvragen


Duurzame inzetbaarheidsdag

Duurzame Inzetbaarheidsdag op 9 oktober gaat door omstandigheden niet door. Omdat het het onderwerp wel belangrijk is, introduceren we een nieuwe pagina. Lees verder >

Duurzame inzetbaarheidsdag

Door omstandigheden gaat de Duurzame Inzetbaarheidsdag op 9 oktober 2023 niet door.  Toch willen we tips en tools met je delen die jou helpen om duurzame inzetbaarheid onderdeel te maken van je personeelsbeleid.  Want goed personeel aantrekken, is stap 1. Die medewerkers voor jouw organisatie behouden is stap 2.

Nieuw: aandachtsgebied duurzame inzetbaarheid 

Er zijn volop tips en tools zijn die je helpen een langdurige goede samenwerking met medewerkers te hebben. Maar niet allemaal zijn ze bekend. Daarom introduceren we het aandachtsgebied duurzame inzetbaarheid. Een nieuwe pagina waarop jij ontdekt wat aandacht besteden aan zaken als werkplezier en gezondheid je kan opleveren. Bijvoorbeeld:

PAGO gratis gezondheidscheck aandachtspunt op duurzame inzetbaarheidsdag Gebouwschil Nederland

 

Terug naar het overzicht

GebouwschilBerichten

de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in je inbox

Exclusief voor leden: maandelijkse e-mailberichtgeving over belangrijke onderwerpen die spelen in de dak- en gevelbranche. Ben jij een vakspecialist uit de branche en wil je lid worden, zodat je ook up-to-date blijft? Vraag een lidmaatschap aan: vul je gegevens in.