Lidmaatschap aanvragen


(Bij)scholing: nu inschrijven, na de zomer starten

Wil je na de zomer met (bij)scholing starten? Schrijf je dan nu in. In dit artikel een overzicht van (deel)opleidingen die je in september bij Gaan in de bouw kunt volgen.

(Bij)scholing: nu inschrijven, na de zomer starten

We snappen het hoor: met de vakantie in zicht denk je aan zon, zee, strand en niet aan scholing. Maar als je na de zomer wilt (bij)scholen is het nú tijd om je in te schrijven. 

Leren op jouw manier

Je kunt bij onze partner Gaan in de bouw op verschillende locaties in Nederland (bij)scholen. Leer er een heel nieuw vak door alle modules van een opleiding te volgen of doe kortdurende scholing door een module te selecteren. Dat kan een verplichte training zijn, zoals Veilig werken op hoogte. Maar een module leent zich er ook voor om je kennis op een specifiek onderdeel van je werk bij te schaven. Elke module en opleiding die je met goed gevolg afrondt, levert je een erkend (deel)vakbekwaamheidsbewijs op. 
 

Start in september

In september starten onderstaande modules (deel van de opleiding Dakdekken): 
Deze komende maanden wordt de opleidingsplanning verder aangevuld, dus houd Gaan in de bouw.nl in de gaten als jouw keuze er nog niet tussen staat.  
Terug naar het overzicht