Lidmaatschap aanvragen Bekijk onze whitepaper


24 maart: Bewust Veilig-dag 2021 online

Save the date! Op 24 maart 2021 wordt de vijfde editie van de Bewust Veilig-dag georganiseerd. Vanwege de Tweede Kamerverkiezingen niet op de derde, maar op de vierde woensdag in maart. Dit jaar is het programma bovendien volledig digitaal.

24 maart: Bewust Veilig-dag 2021 online

Wat is de Bewust Veilig-dag?

Samenwerken in een project of op een bouwplaats brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Het is ieders verantwoordelijkheid om deze risico’s zo beperkt mogelijk te houden. Zo wordt het mogelijk dat iedereen aan het einde van de werkdag weer gezond en veilig thuis komt en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen gaat.

Dat begint vaak bij bewustwording. De Bewust Veilig-dag – een initiatief van Koninklijke Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en de Aannemersfederatie Nederland – is in dat kader een mooi instrument om aandacht te besteden aan veilig en gezond werken. Doe jij ook mee?

Meedoen aan de Bewust Veilig-dag 2021

Na drie succesvolle edities werd deze dag vorig jaar op het laatste moment afgelast vanwege corona. Des te meer reden om dit jaar een volledig digitaal programma op te zetten en zo nog meer medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners te bereiken. 24 maart a.s. kun je meespelen met een digitale escape room, geheel in het teken van veilig werken. Meld je hiervoor nu alvast aan via www.bewustveilig.com en ontvang de eerste speltips!

Meer weten? Of wil je zelf iets extra’s organiseren rondom het thema veiligheid (zoals een toolboxmeeting of een online demonstratie van een leverancier)? Neem dan contact op via Bewust Veilig.

Aanmelden Contact opnemen

Terug naar het overzicht