Lidmaatschap aanvragen Bekijk onze whitepaper


Bereid je goed voor op de Wkb. Gewoon met GNL.

Zoals we ondertussen allemaal wel weten treedt op 1 januari 2022 de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking. Een wet met verstrekkende gevolgen voor alle bedrijven binnen onze branche: dus ook voor jouw bedrijf. Daarom biedt GNL haar leden een unieke kans om zich goed voor te bereiden op de komst van deze nieuwe wet. Laat je niet verrassen en maak hier gebruik van!

Bereid je goed voor op de Wkb. Gewoon met GNL.

Proeftuin 2020

Begin 2020 zijn wij al begonnen met het laten ontwikkelen van een systeem waarmee onze leden straks kunnen voldoen aan de Wkb. Afgelopen jaar is daarmee, door een klein gezelschap van ongeveer 10 bedrijven, proefgedraaid in een zogenaamde ‘proeftuin’. Hiermee is ervaring opgedaan met het systeem én met onze specifieke werkzaamheden als mkb-ondernemers in de bouw.

Deze proef is eind 2020 afgerond en kunnen we de vruchten van de proeftuin plukken: er is een grote hoeveelheid specifiek materiaal geproduceerd en het systeem is nu klaar voor de achterban van GNL.

Tijd voor de volgende stap!

In 2021 wordt het systeem opengesteld voor een bredere groep leden van GNL. Een mooie en bovenal unieke gelegenheid om jouw bedrijf goed voor te bereiden op de komst van deze wet. Aarzel niet, want het duurt nog minder dan een jaar voor de wet in werking treedt! Een goede voorbereiding is het halve werk.

Meedoen of meer weten? Neem contact op met secretaris Robert Frank Houbaer via houbaer@gebouwschilnederland.nl voor vragen of om je aan te melden.

Aanmelden via de mail Lid worden

Terug naar het overzicht