Lidmaatschap aanvragen


29 maart: Bewust Veilig-dag 2023

Meer veiligheid op het werk, betekent minder arbeidsongevallen. Alle dagen belangrijk, maar elk jaar op de derde woensdag even extra belangrijk. Ben jij al ingeschreven?

29 maart: Bewust Veilig-dag 2023

Dit jaar valt Bewust Veilig-dag op woensdag 29 maart. Waarom zo’n speciaal moment voor veiligheid in de bouw-, infra-, techniek- en onderhoudsbranche? 

Meer veiligheid - Minder arbeidsongevallen

Met meer veiligheid op de werkvloer ontstaan minder arbeidsongevallen. Wil jij je werknemers ook bewustmaken en informeren over hoe zij veiliger werken? Ga naar bewustveilig.com/aanmelden en schrijf je gratis en vrijblijvend in voor deelname aan Bewust Veilig-dag. 

Wat doen op Bewust Veilig-dag

Jij als ondernemer kiest zelf wat je gaat doen om op Bewust Veilig-dag je werknemers, relaties en andere stakeholders extra te attenderen op veilig werken. Check deze pagina voor inspirerende voorbeelden. Maak foto's en video's van jouw daginvulling. Deel die met de organisatie; wie weet vind je jouw beeldmateriaal volgend jaar tussen de voorbeelden. 

Materiaal voor jouw Bewust Veilig-dag

Er is een Bewust Veilig-krant in allerlei talen, er komen online thematoolboxen. Daarnaast helpen promotiematerialen als automagneetstickers, posters en pennen je aandacht te vragen. Op het spandoek, posters, kaartspel en veiligheidsvest kun je zelfs je bedrijfsnaam laten printen. Bestel via de bewustveilig.com/webshop.

Informatie en contact

Check voor meer informatie bewustveilig.com

Terug naar het overzicht