Informatie aanvragen


Is de volgende bestuursvergadering bij jouw bedrijf?

Een van de manieren waarop het bestuur meer in contact wil komen met de leden, is door de bestuursvergaderingen op locatie te gaan houden. Dat wil zeggen: bij de leden op het bedrijf zelf!

Is de volgende bestuursvergadering bij jouw bedrijf?

Informeer het bestuur over zaken die jou aangaan

Het bestuur is op zoek naar een plek waar met zes mensen vergaderd kan worden. Besluit je dat je met jouw bedrijf graag als gastheer wil fungeren, dan krijg je uitgebreid de gelegenheid om het bestuur te informeren over zaken die specifiek spelen bij het bedrijf of in de regio. Uiteraard stellen we het als bestuur ook erg op prijs als we even rondgeleid worden.

Een win-winsituatie

Er is hier sprake van een win-winsituatie, want enerzijds kan het bestuur op deze manier gedurende het jaar persoonlijk kennis maken met de leden van de vereniging en de diverse bedrijven van binnen bekijken – en op die manier horen wat er bij hen en in de regio speelt.

Anderzijds hebben de ontvangende leden zo heel direct toegang tot het bestuur en kunnen ze de betreffende zaken rechtstreeks aan hen voorleggen. Dit komt het contact tussen bestuur en leden vanzelfsprekend zeer ten goede.

Interesse?

Hebben jij en jouw bedrijf interesse om het bestuur te ontvangen? Geef dit dan aan door onderstaand formulier in te vullen of middels een e-mail naar houbaer@gebouwschilnederland.nl. Op basis van de belangstelling maakt het bestuur vervolgens een vergaderschema aan.

Terug naar het overzicht

Aanmelden als gastheer

Meld je middels dit formulier aan als gastheer voor de (volgende) regionale bijeenkomst.