Lidmaatschap aanvragen Ben jij erbij 9 september?


Win jij de IFD Award 2021?

Laat jouw vakmanschap schitteren! Op 15 oktober 2021 wordt de IFD Award uitgereikt. En jij, als dak- of gevelspecialist, kunt hieraan meedoen. De inzendingsdeadline is al op 30 juli, dus lees snel meer over hoe jij mee kunt dingen naar deze award.

Win jij de IFD Award 2021?

Over de IFD Award

De IFD Award is een jaarlijks uitgereikte onderscheiding voor innovatieve ideeën en oplossingen binnen de dakdekkersbranche. Deze wordt georganiseerd door de IFD, de Internationale Föderation des Dachdeckerhandwerks oftewel de internationale dakdekkersfederatie. Dit jaar vindt dit evenement plaats tijdens een congress in Marburg, van 13 tot 16 oktober. De prijsuitreiking staat gepland voor 15 oktober, met de hoop dat dit fysiek kan plaatsvinden.

Hoe doe je mee?

Oktober lijkt ver weg, maar de deadline om een project aan te melden nadert: als je mee wilt doen, moet jouw inzending vóór vrijdag 30 juli 2021 binnen zijn. Deelname is mogelijk in de volgende categorieën:

Voor meer informatie over de specifieke categorieën en eisen verwijzen we je naar het volgende document: in het Engels of het Duits.

Alle bedrijven die onder een van de aangesloten organisaties vallen, waaronder GNL, mogen meedoen. Aanmelden gaat via ons. Heb jij een project dat je met trots wilt delen? Vul dan het inzendingsformulier in en lever dit aan via houbaer@gebouwschilnederland.nl. Veel succes!

Terug naar het overzicht