Informatie aanvragen


Gezocht: vakspecialisten om ons vak nog mooier te maken

Onze branche is volop in ontwikkeling. Deze ontwikkeling houden we graag in stand en dus zijn wij altijd op zoek naar deskundige vakspecialisten die graag een bijdrage hieraan leveren.

Gezocht: vakspecialisten om ons vak nog mooier te maken

Actieve deelname aan discussies

De brancheorganisatie Gebouwschil Nederland is op vele terreinen actief om de belangen van de leden te behartigen. Dat doen we door actief deel te nemen aan discussies met betrekking tot normen, veiligheid, gezondheid en – natuurlijk – het vak zelf.

Met deskundige mensen aan tafel

We zitten vanuit de vereniging dan ook bij veel deskundige mensen aan tafel: veelal technische, maar vooral praktische mensen, veiligheidskundigen, mensen die verstand hebben van PBM’s, enzovoorts. Hoe meer kunde, hoe beter! Versterking is dan ook van harte welkom.

Met andere woorden: iedereen die graag een steentje wil bijdragen en hun kennis willen inzetten om de branche verder te helpen en het vak mooier, beter, schoner en veiliger te maken, nodigen we graag uit om zich aan te melden.

Invloed uitoefenen op ontwikkelingen

Als je besluit om je hier ook voor te willen inzetten, krijg je er – naast een fatsoenlijke vergoeding - natuurlijk ook wat voor terug. Je zit tenslotte bij iedere bespreking en krijgt niet alleen alle ontwikkelingen uit eerste hand mee, maar kunt er ook zelf invloed op uit oefenen, ten behoeve van de branche.

Laat je gegevens achter

Dus ben je zelf of is iemand in je bedrijf geïnteresseerd in het vervullen van zo’n rol? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar houbaer@gebouwschilnederland.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Robert Frank Houbaer, secretaris van Gebouwschil Nederland, via voornoemd mailadres of 0318-544901.

Momenteel zijn we op zoek naar ondersteuning op de volgende onderwerpen: veiligheidsvoorzieningen op hellende daken, kennis over restauratie dak en gevel, bevestiging van dakbedekking, vochtwering en schubvormige dakbedekking.

Terug naar het overzicht

Aanmelden als vakspecialist

Meld je middels dit formulier aan om ons vak nog mooier te maken