Informatie aanvragen


Agenda regionale bijeenkomst Zuid

Bekijk hier de agenda voor de regionale bijeenkomst voor de regio Zuid op 12 februari a.s.

Agenda regionale bijeenkomst Zuid

Regionale bijeenkomst van 2019 (Zuid)

Op dinsdag 12 februari om 18.00 uur, vindt voor de regio Zuid de eerste regionale meeting van 2019 plaats. Gastheer voor deze editie is Kingspan-Unidek in Gemert.

Op de agenda voor deze bijeenkomst staan de volgende punten:

Actualiteiten

De voorzitter doet verslag van de actualiteiten binnen de vereniging: waar we mee bezig zijn en wat de plannen zijn voor 2019.

Innovatie

De gastheer van dienst zal dit onderwerp voor zijn rekening nemen. Met andere woorden: hoe kijkt Kingspan-Unidek binnen haar branche tegen innovatie aan en hoe gaat zij hier mee om? Deze insteek dient vooral ter inspiratie en – vanzelfsprekend – ook om het bedrijf beter te leren kennen.

Personeel behouden

Als je eenmaal een goede relatie met je personeel hebt, wil je er vanzelfsprekend voor waken dat deze relatie vertroebelt. Om te ontdekken wat de beste manier(en) is/zijn om dit te voorkomen, geeft Stichting EDI tijdens deze bijeenkomst een praktijkgerichte presentatie.

Opleidingen

Tot slot geeft ook GAan In De Bouw een presentatie. Deze zal gaan over de ontwikkelingen met betrekking tot de aangeboden opleidingen binnen de branche.

Inschrijven

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Inschrijven voor deze bijeenkomst kan door middel van een reply op de e-mail die je over deze bijeenkomst gekregen hebt of middels onderstaand formulier.

Doe dat wel zo snel mogelijk, uiterlijk op vrijdag 8 februari. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt en aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

 

Terug naar het overzicht

Aanmelden bijeenkomst

Meld je hier aan voor de regionale bijeenkomst voor de regio Zuid op 12 februari a.s.